Abonneren  Inloggen

Rob Idink: 'HP is de grootste start-up ter wereld'

3 september 2018
Premium

Twee jaar terug was HP de grootste exposant op Drupa, vers losgekoppeld van Hewlett Packard Company. Rob Idink is managing director van HP Nederland. Hij vertelt enthousiast over het loskoppelen, de transformatiereis en de groei van print in het enorme HP-portfolio.

Voor wie het niet meekreeg: HP Inc. (HP) en Hewlett Packard Enterprise (HPE) zijn sinds november 2015 aparte bedrijven. Begin 2015 besloot de toenmalige top van de Amerikaanse beursgenoteerde onderneming Hewlett Packard Company tot splitsing. ‘Wereldwijd waren we actief in 170 landen, hadden we bijna 120 miljard dollar omzet en meer dan 300.000 medewerkers’, schetst Idink. ‘We kregen tien maanden voor de splitsing. De reden was dat de marktdyn


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren