Abonneren  Inloggen

Drukkerij robstolk scoort met nieuw kleurproduct: Extended Full Colour

9 oktober 2018
Premium

?Als drukker wil je je onderscheiden?, zegt Freek Kuin, creatief directeur van robstolk in Amsterdam. ?Wij doen het door te innoveren, zodat we steeds een nieuwe kwaliteitsslag kunnen maken.? Met Extended Full Colour heeft robstolk een product in huis waarmee op ongestreken papier een intense kleurkracht gerealiseerd wordt. Ontwerpers en uitgevers lopen ermee weg.

Freek Kuin is net terug van een bezoek aan Zwitserland waar hij een binderij en een papierfabrikant bezocht. ‘Moet je kijken! Dat bedrijf handelt alleen in speciale, niet-grafische papieren. Spul waarin je witlof verpakt, worst, vis en instrumenten. Ik was opeens helemaal wakker, want zulke papieren vind je doorgaans niet in drukkerijen als de onze. Wel in de verpakkingsindustrie. Maar dat betekent niet dat wij er niet ook wat mee kunnen.&rs


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren