Abonneren  Inloggen

Uitbreiding directieteam SMG Groep

10 oktober 2018

Met de uitbreiding van het directieteam van de SMG Groep is voor eigenaar Wim van Rijswijk het moment aangebroken afstand te nemen van de operationele leiding en deze over te dragen aan een nieuw samengesteld vierkoppig directieteam.

Uit het persbericht
Binnen dit team een tweetal ‘nieuwe gezichten‘. Dat zijn Pieter Brundel, algemeen directeur en Maarten van der Waardt, technisch directeur. Samen met commercieel directeur Marthijn ter Averst en financieel directeur Jan Pleijzier gaan zij operationeel leiding geven aan de grafische bedrijven binnen de SMG Groep.

Pieter Brundel heeft veel ervaring in zowel de grafische- als papierindustrie. Hij was directeur bij papiergroothandel Antalis en heeft aansluitend, tijdens een ‘sabbatical’, als ontwikkelingshulpvrijwilliger gewerkt. Maarten van der Waardt heeft hiervoor als bedrijfsleider/ technisch directeur gewerkt bij Drukkerij Bariet. ‘Beide heren zijn gepokt en gemazeld en in staat samen met de andere collega directieleden de SMG Groep aan te sturen en de juiste prioriteiten voor onze medewerkers en klanten te stellen’, aldus scheidend directeur Wim van Rijswijk.

Foto (vlnr): Marthijn ter Averst, commercieel directeur, Pieter Brundel, algemeen directeur, Maarten van der Waardt, technisch directeur, Jan Pleijzier, financieel directeur.