Abonneren  Inloggen

Zomers gezellige Agfa Golfdag

10 oktober 2018

De Agfa Golfdag wordt traditioneel op Golfpark ?De Turfvaert? in Rijsbergen gespeeld. De vijftig golfliefhebbers die op het jaarlijkse relatie-evenement afkwamen, konden deze keer hun regenkleding thuis laten, want het was puur zomer. Vorig jaar was dat anders, wisten de meesten nog.

Uit het persbericht
Aan de ‘natste Alfa Golfdag ooit’, werden nog volop herinneringen opgehaald. ‘Over tien jaar weten we dat nog en zijn we deze mooie dag waarschijnlijk vergeten’, zei één van de deelnemers treffend. Maar golfen is een mooi weer sport en dat kon bij deze editie niet beter. De deelnemers ging prima gemutst en goed ingesmeerd tegen de zon de baan in voor 18 holes op het zeer gevarieerde golfpark nabij de Belgisch Nederlandse grens. Natuurlijk werd er sportief gestreden om de hoogste eer. Dat hoort erbij, maar dat is tijdens de Agfa Golfdag niet het belangrijkste. Iedereen had het zichtbaar naar z’n zin. De sfeer in de flights was van de eerste tot en achttiende hole uitstekend en dat hield op de negentiende niet op. Ook dat hoort bij deze golfdag, die werd afgesloten met een voortreffelijk diner. Tijdens het laatste programmaonderdeel werden er verschillende prijzen uitgereikt, onder andere voor de longest, de neary en natuurlijk de overall winnaar. Dat werd Ron van Gog van Wesly Printing & Packaging.

De beelden van de Agfa Golfdag 2018 zijn hier te vinden.

Foto: Alweer een ‘birdie’ voor winnaar Ron van Gogh (Wesly Printing & Packaging), Edwin Strijbos (Strijbos Grafische Groep) kijkt vol bewondering toe.