Abonneren  Inloggen

Maxximap lanceert Schoolmappen.com

24 januari 2019

Tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) 2019 lanceert Maxximap haar nieuwe website Schoolmappen.com. Hiermee biedt de fabrikant van presentatieproducten leuke standaardontwerpen voor rapportmappen.

Uit het bericht:
Ook zet Maxximap via de website de schijnwerpers op haar maatwerkproducten die specifiek gericht zijn op het onderwijs. Bas van Lierop, algemeen directeur van Maxximap: ‘Al jarenlang zijn we voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en de hogescholen een belangrijke partner als het gaat over op maat gemaakte diplomamappen, rapportmappen en portfolio’s. Ook in de toekomst zal maatwerk voor ons de focus blijven. Via Schoolmappen.com willen we daarnaast ons aanbod voor het primair onderwijs uitbreiden. Niet iedere basisschool beschikt over voldoende budget om een leuke rapportmap te laten ontwerpen. Daar spelen we met Schoolmappen.com graag op in, omdat een rapportmap voor iedere school hét visitekaartje is en omdat elk kind een leuke rapportmap verdient.’

De webshop op Schoolmappen.com biedt diverse speelse en zeer uiteenlopende ontwerpen voor rapportmappen, die uitgevoerd worden in recyclebaar kunststof. De school heeft daarbij de mogelijkheid om het ontwerp te personaliseren met het eigen logo en adres. Ook kunnen extra producten bijbesteld worden, zoals showtassen, tabbladen en deklijsten voor snelhechters.

Schoolmappen.com by Maxximap is t/m 26 januari te vinden op de NOT 2019 (Jaarbeurs, Utrecht) in Hal 1, stand A.093, in de buurt van Kinderboekenland.