Abonneren  Inloggen

Twinings viert 80e verjaardag met blend in Art-Deco verpakking

5 maart 2019

Thee- en drankmerk Twinings heeft een limited edition-pakket onthuld ter ere van de 80e verjaardag van English Breakfast-thee. Opvallend is het smaakvolle Art Deco-design. Art Deco is sowieso helemaal terug van weggeweest in grafisch design.

Het pakket is gemaakt in samenwerking met het wereldwijde strategische merkontwerpbureau BrandOpus. BrandOpus werd geïnstrueerd om de essentie van het tijdperk van de jaren dertig te vangen, toen de natie de eerste kopjes Twinings English Breakfast Tea dronk. Het resultaat is een speciale editie verschillende soorten thee in een prachtige verpakking. Deze heeft kenmerkende op Art Deco geïnspireerde details, geaccentueerd met behulp van luxe goudfolie. Twinings English Breakfast Tea was de eerste designer thee. Een unieke mix van zwarte theeën, gemaakt door meester-theemixers. Twinings English Breakfast Tea is speciaal afgestemd op de populairste ontbijtgerechten van die tijd. 

Art Deco weer krachtig aanwezig in grafisch design
Art Deco is sowieso helemaal terug in grafisch design. In de editie van PRINTmatters april verschijnt daarover een uitgebreid trendartikel met uitleg en tal van voorbeelden.