Abonneren  Inloggen

Beurs over golf- en vouwkarton

8 maart 2019

CCE International, de Europese beurs voor de productie en converting van golf- en vouwkarton, vindt van 12 tot en met 14 maart plaats in het Trade Fair Centre in München.

Tijdens dit event komen kan de bezoeker nieuwe technologietrends zoals innovatieve oplossingen voor de individualisering van verpakkingen aantreffen. Een andere trend is de roep om recyclebare en duurzame verpakkingen. Technologische ontwikkelingen, zoals digitalisering en industrie 4.0 bieden volgens de beursorganisatie enorm potentieel voor de industriële sector. Zo vinden geïnteresseerden informatie over digitale processen in de gehele productieketen die een slimmere/efficiëntere productie en verbeterde planningsprocessen en nieuwe vormen van communicatie met de klant mogelijk maken. Andere noviteiten betreffen slimme vouwdozen die een belangrijke rol in de interactie met de eindgebruikers en consumenten spelen en pakketten die tijdens het gehele leveringsproces worden gevolgd.
De beurs voorziet de geïnteresseerden ook van informatie met het aanbieden van vrij toegankelijke seminars. Meer informatie over de beurs is hier te vinden.

Naast CCE ook ICE
Tegelijk, in hetzelfde pand vindt ook de beurs  voor papier, film en folie converting plaats, de zogenoemde ICE Europe. Ook daar worden technologietrends en innovatieve productie en converting processen getoond. De belangrijkste trends op het evenement zullen digitalisering, duurzaamheid en individualisering zijn, evenals efficiënte machines en oplossingen. Digitalisering en bijbehorende slimme producten en verpakkingen blijven een belangrijke trend in converting, informeert organisator Mack Brooks Exhibitions. Voor de eerste keer presenteert ICE Europe 2019 een “Special Film & Extrusion Area” voor de groeimarkt van speciale films, waar vakbezoekers speciale films, machines en accessoires voor extrusie kunnen vinden. De ruimte omvat extrusielijnen voor geblazen films, platte films en sheets, lasmachines en kalenders.

www.ice-x.com/europe