Abonneren  Inloggen

Beeldmontage via de laagmodus

14 maart 2019
Premium

Een productshot op een andere achtergrond plaatsen is een karweitje waar bijna iedere Photoshopper wel eens mee wordt geconfronteerd. Hoewel mooie nieuwe functies dit klusje nog wat makkelijker maken, is een 'ouderwetse' benadering soms toch de handigste methode.

Productfoto's worden vaak tegen een saaie witte of grijze achtergrond geschoten, en dat past lang niet altijd mooi in de beoogde presentatie. Op zich is dit geen hele moeilijke materie en Adobe heeft in de afgelopen jaren een aantal mooie nieuwe functies aan Photoshop toegevoegd om het klusje nog weer wat gemakkelijker te maken, zoals 'Selecteren en Maskeren' en het automatisch selecteren van een onderwerp. Maar toch blijkt een 'ouderwetse' benadering soms de handigste methode.


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren