Abonneren  Inloggen

Dimix neemt Sihl Direct over

26 maart 2019

Het in Breda gevestigde Dimix, leverancier van machines en materialen in de signindustrie, neemt branchegenoot Sihl Direct over, gevestigd in ’s-Hertogenbosch – Nederland en Deinze - België.

Uit het persbericht
Per 1 april zal voor de Sihl Direct klanten de telefoon overgaan op Minervum 7097 te Breda, waar het team van Sihl Direct bv intrekt in de ruime gebouwen van Dimix. Daarbij blijven de vertrouwde telefoonnummers behouden. De Belgische tak van Sihl Direct bv wordt eveneens per 1 april in het Belgische Dimix Belux bvba geïntegreerd.

Dimix bv is totaalleverancier voor de signbranche en is verdeler voor de Benelux van Mimaki-printers & Summa vlakbed snijplotters. Naast apparatuur biedt Dimix zijn klanten een ruim aanbod in films & tapes als verdeler van de producten van Mactac, Grafityp, Intercoat, Poli-tape, Contra Vision & Kernow Coatings.

Sihl Direct bv levert net zoals Dimix grootformaat printapparatuur en een uitgebreide range printmedia, in hoofdzaak geproduceerd door de Sihl Group. Naast het leveren van deze Sihl printmaterialen is Sihl Direct bv ook verdeler van HP Designjet, OKI Colorpainter, Roland en Graphtec print- en snijapparatuur, alsook leverancier van Stahls –Hotronix producten voor textieltransfer. Sihl Direct bv is van oudsher heel sterk in moeilijk bereikbare markten als overheden, scholen, installatiebedrijven en reprografische bedrijven, markten waar Dimix tot vandaag minder thuis was. Bovendien is Sihl Direct bv zeer actief met het leveren van grootformaat printoplossingen voor (bouw)technische toepassingen en met grootformaat printoplossingen gericht naar de wereld van kunst en fotografie.