Abonneren  Inloggen

Sign: ATC Groupe biedt inspiratie tijdens Fespa-reis

26 maart 2019
Premium

Vijftien Nederlandse ondernemers uit de Sign-industrie én PRINTmatters namen 18 en 19 maart deel aan een Fespa-innovatiereis naar Lyon, van oudsher de zijde- en zeefdrukstad van Frankrijk. Eén van de bezochte bedrijven was ATC, een signbedrijf dat het experiment omarmt, vanuit een streven naar onderscheidend vermogen. Een verslag.

ATC Groupe heeft naast een grote fabriek in Lyon (3000 m²) vestigingen in Parijs en Annecy. Het sign-bedrijf is op diverse terreinen actief, waaronder signing bij evenementen en grote gebouwen, decoratie van gebouwen (binnen en buiten) en voertuig wrapping. Zo voorziet ATC veel ploegen- en volgauto’s van de Tour de France van een flitsend uiterlijk.Met 67 werknemers behaalde ATC Groupe in 218 11,1 miljoen euro omzet, omgerekend 167.000 euro per medewerker. Het bedr


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren