Abonneren  Inloggen

Terugblik Sign & Digital UK 2019

8 april 2019
Premium

Op de met 185 stands bezette “Sign & Digital UK 2019” werden nieuwe groot formaat - en andere machines voor de productie van signtoepassingen gepresenteerd. Printweek publiceerde een interessant artikel over deze drukbezochte beurs, die begin april plaatsvond in Birmingham. PRINTmatters vat de essentie samen. 

Blikvanger op de stand van Canon was de nieuwe Océ Arizona 1300. Deze eerste Océ LED vlakbedprinter is geschikt voor verschillende substraatgroottes en kleurconfiguraties. ‘We hebben er veel gesprekken over’, aldus Océ marketingmedewerker Rita Starcenko, die meldde dat deze machine al is aangesloten


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren