Abonneren  Inloggen

Workshop: duotone in RGB

9 augustus 2019
Premium

Een zogenaamde 'duotone' maken gaat in Photoshop prima, maar vereist een beetje een lastige omweg. Vandaar dat we in deze workshop kijken naar twee andere methoden, die sneller gaan en de foto in RGB-kleuren houden. Beide methoden zijn gebaseerd op aanpassingslagen, dus ze zijn ook nog eens volledig niet-destructief.

 Vullen met kleur Nadat je de foto die je wil bewerken, hebt geopend, kies je voor een nieuwe Kleurtoon/verzadiging aanpassingslaag. Klik 'Vullen met kleur' aan en kies een kleur waarmee je donkere partijen gaat inkleuren.


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren