Abonneren  Inloggen

Workshop flipboek maken met Illustrator en Photoshop

30 augustus 2019
Premium

Een flipboek-achtige illustratie maken met Illustrator is een fluitje van een cent. We laten je in deze workshop zien hoe je dat aanpakt door het dupliceren en vervormen van objecten, maar ook hoe je dat voor elkaar kan krijgen middels een effect. Voordeel daarvan is dat je er een Afbeeldingsstijl van kunt maken, die je daarna steeds weer kunt toepassen op andere objecten. Tenslotte leggen we uit hoe je zo'n repeterende illustratie net zo makkelijk maakt met Photoshop.

Methode 1: Handelingen herhalen Stap 1 Teken en vervorm Teken in Illustrator je object en groepeer eventueel als het om meerdere paden gaat. Selecteer in Lagen het pad (of de groep) en dupliceer dit met het dupliceercommando in het menu van het deelvenster. Voer je vervorming uit, bijvoorbeeld door 2 ankerpunten te selecteren en te verplaatsen. Je kunt in plaats daarvan


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren