Abonneren  Inloggen

Komori geeft sneak preview van Impremia NS40 nano-inkjetpers

12 november 2019
Premium

Blikvanger tijdens het Autumn Open House 2019 van Komori was 6 en 7 november de Impremia NS40: de Japanse machinebouwer gaf in haar European Development Center in Utrecht een sneak preview van deze vellendrukpers met Landa nanodruktechnologie. Daarnaast illustreerden twee topsporters het Open Huis thema "Industry 4.0". 

Landa Digital Printing staat dit jaar zelf volop in de schijnwerpers door de in Israël opgestarte serieproductie van de S10, de nano-vellendrukpers waarvoor Komori het chassis bouwde. Komori heeft dan weer het recht om de Landa-nanodruktechnologie in haar eigen persen in te bouwen. Komori kiest volgens Europees marketingdirecteur Peter Minis voor een andere timing van het traject richting nanodrukken, zo vertelde hij desgevraagd aan PRINTmatters.


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren