Abonneren  Inloggen

Signbedrijf Verbeek neemt Veconet over

1 september 2020

Verbeek uit Renswoude levert reclame, signing en workwear. Het bedrijf heeft de ambitie om verder te groeien als totaalpartner op het gebied van marketing en communicatie. Door de overname van Veconet uit Ede is nu ook webdevelopment en online marketing toegevoegd aan het dienstenpakket.

Verbeek Reclame is in 2010 opgericht door Bertus Verbeek jr. en maakt organisaties nog beter zichtbaar. Als bedenkers en makers van onder andere belettering, gevelreclame, bedrijfskleding en interieur (re)styling is het bedrijf hard gegroeid. Door de overname biedt het bedrijf een totaalconcept en brengt expertises samen.

Creatief team

Veconet en Verbeek hebben samen ruim 50 specialisten voor branding en marketing. Verbeek: Mijn visie is om klanten met meerdere marketing- en reclamedisciplines te verrassen. Daarom zijn Veconet en Verbeek Reclame een perfecte match.’ Oprichter van Veconet, Stefan Verschoor zal de aankomende maanden een adviserende rol hebben bij de integratie van beide bedrijven. Stefan: ‘Ik ben trots dat Veconet na 17,5 jaar is uitgegroeid tot een volwaardig reclamebureau.’

Webdevelopment

Verbeek vult aan: ‘De ambitie van Verbeek past goed bij de ervaring van Veconet.’ Sinds 2003 bedenkt en realiseert Veconet creatieve concepten. Met een team van vormgevers, communicatieprofessionals en programmeurs is het bedrijf specialist op het gebied van vormgeving, webdevelopment en online marketing. Van het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites tot creatieve campagnes met fotografie en online marketing.

Full-service vanuit nieuwe locatie

De teams gaan samenwerken aan creatieve campagnes en uitingen vanuit één nieuwe locatie in Renswoude. De combinatie van beide bedrijven zorgt dat de vraag van opdrachtgevers verrassend compleet wordt beantwoord.

Foto door Ted Walker: Bertus Verbeek jr. (links) en Stefan Verschoor (rechts).