Abonneren  Inloggen

Kilometers songtekst

30 april 2021

Nog een paar weken en dan vindt in Rotterdam het Eurovisie Songfestival 2021 plaats. Signbedrijf FaberExposize heeft een mooie opdracht aan het aanbrengen van de SING ALONG-route.

‘Als Rotterdam ontwaakt op 28 april zat het werk voor een heleboel mannen en vrouwen van FaberExposize er juist weer op,’ meldt de sign-onderneming. Nachtenlang waren zij bezig om Rotterdam onder te dompelen in de sfeer van het Eurovisie Songfestival.

Songteksten

Studio Vollaerszwart ontwierp een kleurrijke SING ALONG-route van Rotterdam CS tot aan het Ahoy, met landenvlaggen en herkenbare songteksten. De banners die FaberExposize hiervoor maakte zijn inmiddels aangebracht op de fly-overs van de metro en bij de Koopgoot.

Gebruikte petflessen

De duizenden vlaggen en banners waarmee FaberExposize Rotterdam omtovert tot kleurrijke Songfestivalstad zijn allemaal gemaakt van oude vlaggen en gebruikte petflessen. ‘Wij zijn namelijk vol de uitdaging aangegaan om van dit Songfestival de meest duurzame editie ooit te maken! Na het festival worden de doeken opgehaald en verwerkt tot granulaat. Hiervan worden weer nieuwe producten van gemaakt. Dubbele recycling dus, en dat is een primeur,’ aldus de signonderneming.

Het Eurovisie Songfestival 2021 vindt plaats in de Ahoy in Rotterdam van 18 tot en met 22 mei.