Abonneren  Inloggen

Sign2Com gaat door

25 mei 2021

Het Belgische overlegcomité heeft officiële toestemming gegeven om beurzen opnieuw te organiseren vanaf 30 juli. Dit betekent dat Sign2Com in Kortrijk kan doorgaan op de geplande datum van 19 tot 21 september 2021.

Normale bezoekersaantallen

Beurzen worden in België ingedeeld onder het handelsprotocol net zoals retail, winkelcentra, enz. Hierdoor kunnen beurzen normale bezoekersvolumes aanhouden. Op de standen van Sign2Com zal er dus ook geen beperking zijn van het aantal bezoekers.

Maatregelen

De organisatie geeft aan dat er de nodige sanitaire maatregelen worden getroffen en er ook voldoende ventilatie zal zijn. Indien er andere maatregelen van toepassing zijn, zal de organisatie daarover tijdig informeren. Catering is ook toegestaan, weliswaar onder het op dat moment geldende horeca-protocol.