Abonneren  Inloggen

Foodmagazine MAN.FOOD gelanceerd

2 juni 2021

Op 1 juni is het nieuwe foodmagazine MAN.FOOD gelanceerd. Dit fonkelnieuwe magazine van de makers van delicious.magazine biedt alles voor mannen die van koken houden.

Mannen zijn niet alleen anders dan vrouwen, ze koken ook anders. Die verschillen zijn niet zo merkbaar bij de doordeweekse maaltijd, maar als koken een hobby is, zijn ze er wel degelijk. Mannen hebben een voorliefde voor het ‘grove’ werk, zoals oesters openen, een fikse barbecue of koken in een kuil. Maar ook de fascinatie voor de nieuwste apparatuur en gadgets, vakmanschap en de verfijnde keuken van sterrenchefs is mannen niet vreemd. Mannen houden er ook van om all the way te gaan tot ze iets helemaal beheersen, of het nu brood bakken, kimchi maken of vis fileren is. En, zo schrijft ‘mannenfluisteraar’ Jan Heemskerk in MAN.FOOD, bij mannen gaat het ook altijd een beetje om ‘wie de grootste heeft en – vooruit – wat hij ermee kan’.

In MAN.FOOD komt de man die koken kan volledig aan zijn trekken. En iedereen die bij deze man gaat eten natuurlijk ook. Van recepten & gadgets tot kooktechnieken en tips van dé experts. Een aantal thema’s zijn:

  • BBQ met Jord Althuizen (incl. gratis online masterclass);
  • Echte mannen eten vega;
  • Sushi to the max door Oof Verschuren;
  • Experts aan het woord, van sommelier tot messenspecialist;
  • Menu’s van topchefs met o.a. Sergio Herman & de mannen van restaurant Coulisse.

Deze extra dikke, luxe & exclusieve special van de makers van foodmagazine delicious. is vanaf 1 juni overal te koop voor € 12,50!

Over delicious.

delicious. deelt recepten en tips & tricks om nog beter te koken, 24/7 online, via social media, delicious.kookboeken en via delicious.magazine, dat 15x per jaar verschijnt en ieder jaar wordt afgesloten met 2 extra dikke kerstnummers.