Abonneren  Inloggen

Duurzaam karton voor sign en display

16 juni 2021

Het Zweedse Oppboga Bruk AB biedt een nieuw duurzaam alternatief voor plastic voor tijdelijk buitengebruik: Oppboga Resilient Plus. Zoals de naam al doet vermoeden is het materiaal bestand tegen natte en vochtige omgevingen.

Het materiaal is gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare bronnen en bevat tot 70% gerecyclede vezels. ‘We zijn verheugd dat we een duurzaam maar levensvatbaar alternatief kunnen bieden voor single-use plastic voor buitengebruik’, zegt Andrew Robinson, Managing Director van Oppboga Bruk. ‘Het product is recyclebaar, composteerbaar en na verloop van tijd biologisch afbreekbaar.’

Toepassingen

Oppboga Resilient Plus kan worden gebruikt voor toepassingen zoals bewegwijzering voor verkiezingscampagnes, afvalbakken voor evenementen, bolderafdekkingen, A-frames, reclameborden of reclame voor het openbaar vervoer. Ook is het geschikt om in de buurt van gekoelde units van de supermarkt te plaatsen, in bijvoorbeeld displaystandaards.

Oppboga Resilient Plus is vanaf augustus verkrijgbaar.