Abonneren  Inloggen
Van onze partner Four Pees

Four Pees Café & Creative Edge slaan handen in elkaar voor webinar reeks

31 augustus 2021

Laten we eerlijk zijn, in een wereld met tientallen consumentenproducten is het de vormgeving die het product verkoopt! Maar hoe wordt die verpakking gemaakt? Meestal begint het met een 3D visualisatie van het product. Four Pees heeft samen met Creative Edge Software een serie van drie gratis webinars ontwikkeld om dieper in te gaan op de mogelijkheden van 3D modelleren met tools zoals iC3D.

Sessie 1 – iC3D, wat is er nieuw?

In dit eerste webinar geven we een overzicht van iC3D om te laten zien wat de tool kan en wat er nieuw is in de laatste versie van iC3D. Dit biedt een algemene introductie tot iC3D en geeft vaste gebruikers een aantal geweldige tips en trucs met de nieuwste editie.

Datum: Dinsdag 7 september
Tijd: 16h00 CET

Klik hier om te registreren

Sessie 2 - shrink sleeves met iC3D

U heeft een mooi 3D model gemaakt, top! Maar hoe krijgt u dat ontwerp op uw product? Met een shrink sleeve, natuurlijk! Maar het gebruik van een shrink sleeve brengt een aantal complicaties met zich mee, zoals vervorming van het ontwerp. Leer in dit webinar hoe u uw artwork kunt aanpassen om hier op de juiste manier mee om te gaan.

Datum: Woensdag 22 september
Tijd: 16h00 CET

Klik hier om te registreren

Sessie 3 - Automatisering met iC3D

U heeft een mooi model gemaakt, uw artwork erop geplaatst, alle fancy finishing effects afgehandeld en uw scene gebouwd. Allemaal klaar, geweldig gedaan! Nu nog de 20 variaties maken voor alle verschillende talen... Leer hoe in deze webinar!

Datum: Maandag 4 oktober
Tijd: 16h00 CET

Klik hier om te registreren