Abonneren  Inloggen
Van onze partner Prindustry

Whitepaper Kennisbank: Softwareoplossingen per branche

6 september 2021

Werk jij veel voor een bepaalde doelgroep? De zorg, bouw, kinderopvang, overheid, retailers of automotive? Voor elke branche spelen er weer andere wensen en issues rondom het creëren, beheren, inkopen en produceren van communicatiematerialen. Prindustry heeft voor elke branche een softwareoplossing. Lees er meer over in de gratis inspiratiepapers waarin per branche de behoeftes, problemen en cases worden geschetst.

Je kunt elke whitepaper eenvoudig vanaf de Prindustry website aanvragen en meteen in je mailbox ontvangen. We hebben ze in het Nederlands, Engels en Duits. Heb je vragen? We horen graag van je! Veel leesplezier!

De whitepapers per branche

Leestip!

Check de whitepaper over brandportal partnerships zodat je precies weet hoe jij als ondernemer met een softwareontwikkelaar als Prindustry de krachten kunt bundelen voor de beste klantoplossing.