Abonneren  Inloggen
Van onze partner Sidekix

Sidekix innoveert met brievenbuspakket-machine

24 september 2021

Als eerste bedrijf in Nederland heeft Sidekix twee op maat gebouwde machines in bedrijf genomen waarmee semi-automatisch brievenbuspakketten worden samengesteld, geadresseerd en verzendklaar gemaakt. Sidekix noemt deze nieuwe generatie productiemachines Buspackers.

Buspackers

Slim gebouwde volautomatische machines die het mogelijk maken om (online) bestellingen en specifieke mailings als brievenbuspakketten te verpakken en verzendklaar te maken. Dat scheelt flink in de portokosten en is beter voor het milieu. Er hoeft namelijk niet door een bezorger aangebeld te worden om een pakketje te overhandigen. Het pakketje landt direct op de deurmat. Beide machines kunnen ieder tot 6.400 brievenbuspakketten per dag verwerken. Geen overbodige luxe voor Sidekix, want met gemiddeld 7.5 miljoen brievenbuspakketten die per jaar het magazijn van Sidekix verlaten, zijn de Buspackers een essentiële toevoeging aan het machinepark.

Eerste in zijn soort

De Buspackers zijn gebouwd in nauwe samenwerking met drie verschillende machineleveranciers. Sidekix verzorgt met grote regelmaat en in flinke aantallen orders waarbij er bijvoorbeeld vier Tony’s Chocolonely repen in één brievenbuspakket moeten worden verpakt. Hiervoor is een speciale doos ontworpen waarin de vier repen precies passen. Geen verspilling van karton, geen opvulmateriaal nodig. Wel duurzamer verzonden. Eén van beide Buspackers is volledig op deze 4-rependoos afgestemd en ingericht. Daarmee is deze Buspacker de eerste in zijn soort én enige machine ter wereld.

Kennismaken

Met klanten als de Nationale Postcode Loterij, KPN, Swiss Sense, Pathé Thuis, Swinkels Family Brewers, ben je bij Sidekix aan het juiste adres voor slimme print-, verpakkings- en verzendoplossingen. Als opdrachtgever of als business partner. Kijk voor meer informatie op www.sidekix.nl en neem gerust contact op.