Abonneren  Inloggen
Van onze partner Albyco op de FESPA Global Print Expo 2021

Albyco op de FESPA Global Print Expo 2021

5 oktober 2021

Albyco zal op de FESPA aanwezig zijn op de stand van Neolt (Hal1, stand 1-G160), producent van een brede range grootformaat afwerksystemen zoals rol- en foam-snijders, rollaminatoren en breed-formaat vouwmachines.

De nieuwste systemen worden gedemonstreerd, b.v. de Neolt XY-Matic Trim Plus, een automatisch snijsysteem voor vellen en rollen dat aan vier zijden tegelijkertijd kan snijden tot een dikte van 1,2 mm met een snijlengte tot 165.

Een andere interessante machine is het Neolam Plus 2050/C koudlamineersysteem. Deze machine is uitgerust met een pneumatisch druksysteem dat zich automatisch aanpast aan de verschillen in vlakten van het substraat. De Neolam Plus kan lamineren tot een dikte van 50 mm!

Neolam Plus 2050/C koudlamineersysteem

Bezoek Albyco op de FESPA Global Print Expo 2021 in de RAI Amsterdam, Hal 1, stand 1-G160, van 12-15 oktober 2021. Graag tot ziens!