Abonneren  Inloggen
Van onze partner Prindustry

Postermen stapt naar buiten met webshop en verhuizing

9 februari 2022

Peter Groen stapte 10 jaar geleden met Fatih Zungur in het avontuur dat Postermen heet. De naam dekt de lading inmiddels al lang niet meer. Het bedrijf produceert veel meer dan posters, en daarbij boeken ze naar eigen zeggen veel succes door de goedkoopste te zijn. Exclusief voor de grafische professional. Vanuit hun stabiele basis treden ze nu naar buiten met alle plannen. Zo staan een nieuwe webshop en een verhuizing naar printstad Deventer op de planning.

Het bedrijf begon als producent van posters, maar heeft nu een breed aanbod van bedrukte media. Bouwhekdoeken, roll-up banners, vloerstickers, muurcirkels of fotobehang. ‘We zijn groot geworden door de goedkoopste te zijn’, zegt Peter stellig. ‘Iedereen heeft het over service of kwaliteit, maar wij overtuigen met de prijs. Niet dat het andere niet belangrijk is, maar met de goedkoopste prijs haal je klanten binnen. Dat kunnen we doen omdat we een kleinere organisatie zijn met weinig overhead en de productie in eigen huis.’

Met een webshop de online markt in

Om hun klanten nog beter van dienst te zijn, heeft Postermen een automatiseringsslag gemaakt met een vernieuwde webshop via Prindustry. Er bestond al een goede relatie tussen beide bedrijven, omdat Postermen als producent ook hun grafische producten whitelabel aanbiedt voor verdere verkoop door Prindustry resellers.

‘We focussen ons met de webshop allereerst op de huidige klanten. Zij kunnen via de webshop hun materiaal (her)bestellen. We koppelen het boekhoudprogramma Exact met de shop, wat ons veel tijd zal besparen. Ook onze vervoerders zullen we handig verbinden binnen het platform. Een vervolgstap is het inzetten op nieuwe klanten via de webshop. Tot nu toe hebben wij zelf klanten benaderd en bepaald wie er klant mag worden. Maar met een webshop hebben anderen ook het geluk dat zij ons kunnen vinden. Hier en daar geholpen met wat online marketing uiteraard.’

Verder groeien in printstad Deventer

Het team verhuist in het voorjaar van 2022 van Apeldoorn naar Deventer. ‘Het nieuwe pand ligt ideaal op een industrieterrein langs de snelweg van printstad Deventer’, laat Peter weten. ‘Dan komen er ook weer wat machines bij. We hebben grootformaat printers met verschillende technieken en machines voor afwerking en snijden. We produceren de mooiste dingen voor klanten door heel Europa. Dat mag iedereen nu wel eens weten!’

Vraag nu vrijblijvend een online videomeeting aan voor meer info over de Prindustry WhiteLabelShop.

Vraag videomeeting aan