Abonneren  Inloggen

Mimaki houdt tweede ‘Global Innovation Days’

15 februari 2022

Mimaki organiseert op 2-4 maart 2022 voor de tweede keer het virtuele evenement 'Global Innovation Days'. Het programma bevat 3-daagse webinars en interactieve virtuele sessies onder het thema ‘Technology Innovations’.

De eerste dag opent het programma met de lancering van gloednieuwe Mimaki-producten voor de sign- en grafische markt. Volgens het bedrijf zijn deze nieuwste toevoegingen aan het portfolio ontwikkeld om klanten verder in staat te stellen productieve printbedrijven te runnen.

Webinars

Een reeks door experts gehoste webinars op de tweede dag geven inzichten bieden in hoe Mimaki's technologische innovaties voor de sign- en grafische, textiel-, industriële en 3D-sectoren kunnen helpen bij nieuwe toepassingen en productieverbeteringen.

Demonstraties

De derde dag wordt live uitgezonden vanuit Mimaki’s Experience Center, waarbij gedetailleerde demonstraties van de nieuwste Mimaki-technologie worden gehouden.

‘We zijn verheugd om opnieuw een virtueel evenement te organiseren dat de industrie samenbrengt om over innovatie te praten’, zegt Danna Drion, General Manager Marketing EMEA, Mimaki. ‘Dit is onze kans om met inspirerende bedrijven in contact te komen en kennis en inzicht te delen die hun bedrijf dit jaar en daarna nog verder vooruit kunnen helpen.’

Bron: Mimaki