Abonneren  Inloggen
Van onze partner SCREEN verdient de EDP Award 2021 voor “Best Label Printer”

SCREEN verdient de EDP Award 2021 voor “Best Label Printer”

2 maart 2022

De EDP-jury verkoos de Truepress Jet L350UV SAI S tot "Beste etikettenprinter" voor zijn gebruiksgemak dankzij de uitstekende software, maar ook voor zijn verbeterde kwaliteit, kleurbereik en snelheid. Het was niet de eerste keer dat het Japanse SCREEN een EDP Award had gewonnen met hun inkjet-technologie – dat gebeurde al drie keer eerder.

‘Deze prestigieuze prijs beloont onze inzet om onze label klanten te helpen de efficiëntie en productiviteit voortdurend te verbeteren. Zelfs de gemiddelde uptime van ruim 92% hebben we nog verder weten te verhogen. De SAI helpt onze gebruikers om een aanzienlijk concurrentievoordeel te behalen en daarmee snel door te groeien’, zegt Tai Motoshige, Marketing Director SCREEN Europe.

Kleurrijk

Truepress Jet L350UV SAI S

De SCREEN Truepress Jet L350UV SAI S, die in 2020 werd geïntroduceerd, bouwt voort op het succes van de populaire L350UV PLUS-reeks, een productieve, hoogwaardige en veelzijdige UV-inkjet labelpers. Het Japanse woord 'sai' betekent 'kleurrijk', en de nieuwe SCREEN SAI serie is ontwikkeld om drukkers te helpen een breed pallet van steunkleuren te reproduceren, om daarmee te kunnen voldoen aan de vraag van brand-owners. De machine print op substraatbreedtes tot 350 mm breed met snelheden tot 60 meter per minuut. SCREEN heeft tot nu toe al meer dan 200 systemen van de L350UV-serie verkocht. In de Benelux staan er op dit moment negen van deze serie in productie waarvan drie van de laatste generatie SAI. Er wordt gefluisterd dat nummer tien al in de planning staat.

SCREEN

SCREEN, één van 's werelds toonaangevende ontwikkelaars en fabrikanten van inkjettechnologie, is tevens wereldwijd een van de grootste fabrikanten op het gebied van highspeed watergedragen inkjetsystemen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen het SCREEN’s Solutions & Technology Centre in Amstelveen bezoeken, waar diverse printers beschikbaar zijn om te testen. Twee SAI modellen zouden ook in april op Labelexpo in Brussel te zien zijn, echter deze beurs is door de organisatie verplaatst naar september 2023.