Abonneren  Inloggen

Durst Group nodigt gasten uit voor Durst Expo 2022

8 maart 2022

Van 26 tot 29 april organiseert Durst Groep, samen met AB Graphics, Actega, Avery Dennison, Fedrigoni, OMET, UPM Raflatac en andere toonaangevende bedrijven, een in-house evenement op het hoofdkantoor van Durst in Brixen, Italië.

Durst Tau RSC

Verwerkers, persvertegenwoordigers en geïnteresseerden in labelproductie krijgen de kans om de nieuwste innovaties van deelnemende bedrijven en het Tau RSC-printerportfolio te ervaren. Het evenement bevat een gevarieerd programma van Tau RSC live demonstraties, paneldiscussies, inspirerende keynote speeches en presentaties van deelnemende bedrijven en klanten.

Durst Expo 2022: Label

‘Na de annulering van Labelexpo Europe 2022, hebben we er onmiddellijk mee ingestemd om onze bestaande en toekomstige klanten nog steeds de mogelijkheid te bieden om het volledige scala van onze wereldwijd gevestigde oplossingen voor het afdrukken van etiketten en alle innovaties gedurende deze tijd live te ervaren. Daarom organiseren we Durst Expo 2022: Label samen met vele toonaangevende bedrijven op het hoofdkantoor van Durst in Brixen, Italië’, zegt Martin Leitner, Durst Product Manager Label & Flexible Packaging.

Het huidige labelteam van Durst (v.l.n.r.): Moritz Lerchegger, Martin Leitner, Thomas Macina, Francisco Eichhorn.

E-bike-tochten

Omdat de beste ideeën en projecten vaak out of the box ontstaan, ronden begeleide e-bike-tochten in de omliggende bergen en rondleidingen door de historische binnenstad van Brixen met proeverijen van regionale producten het programma af.

‘Het evenement staat open voor alle labelconverters van over de hele wereld. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in de prachtige stad Brixen’, voegt Thomas Macina, Global Sales Director Label & Flexible Packaging toe.