Abonneren  Inloggen
Van onze partner Prindustry

Online Kennissessie: Digitale trends in communicatieprocessen

12 april 2022

Ben jij klaar voor digitalisering in je communicatieproces? Laat je inspireren door alle technologische mogelijkheden in de online kennissessie van Prindustry op 19 april.

Technologische ontwikkelingen zorgen voor meer efficiency. Ook voor communicatieprocessen. Digitaliseren van het editen, bestellen en beheren van alle communicatie kan het proces niet alleen makkelijker en sneller maken, maar ook goedkoper én foutloos. Wil je het hele communicatieproces managen vanuit één centrale bron? Samenwerken in één platform voor al je drukwerk en online media? Je leert in één online sessie meer over de laatste technologische trends voor een efficiënter communicatieproces. De kennissessie is er voor iedereen, maar specifiek voor marcom professionals en merkeigenaren. Er zijn cases voor de zorg, kinderopvang en overheid.

Programma trend webinar 19 april

10.00 uur: Technologische communicatietrends
Je kent het vast wel: er moet veel gebeuren in veel te weinig tijd. Als communicatiespecialist heb je graag zicht op welke uitingen de deur uit gaan en wanneer. Welke mogelijkheden zijn er om tijd te besparen, maar wel de kwaliteit te blijven leveren die je gewend bent? Ramon van Wingerden zorgt dat jij up to date bent voor automatisering in je communicatieproces.

10.30 uur: Praktijkcases digitale communicatieportals
Hoe gaan andere bedrijven om met de communicatietrends in deze tijd? Jolanda van Drie laat aan de hand van praktijkcases zien hoe bedrijven een efficiënter communicatieproces kregen met een digitaliseringsslag via één communicatieplatform.

De praktijkverhalen zijn van Kindergarden, de Stad Antwerpen en Service Apotheek.

10.50 uur: Demo van een modern communicatieplatform
Brandportal expert Marc Bomas geeft een compacte demo van het digitale communicatieplatform de Brandportal.

Een Brandportal is één bestel- en creatieplatform voor alle locaties, afdelingen of merken. Marc neemt je mee in alle modules voor de bestellingen, offertes, creatie, boekhouding, voorraadbeheer of budgetmanagement.

Info en aanmelden webinar 19 april