Abonneren  Inloggen
Van onze partner Albyco

Albyco zit midden in demo-marathon

13 april 2022

Tot eind deze maand heeft Albyco de nieuwe Duplo Docucutter DC-648 en DC-618 in een live opstelling staan. Beide systemen hebben een royale upgrade gehad en voldoen daarmee beter aan de huidige eisen en wensen van de moderne drukkerij.

Gedurende deze demo laat Albyco zien waar de huidige generatie Docucutters toe in staat zijn. ‘We laten zien wat deze machines tot onbetwiste marktleider maakt’, aldus het bedrijf. Drukkers kunnen tijdens de demo hun eigen papier meenemen en zich laten verrassen door precisie, snelheid, gemak en automatisering.

XML-koppeling

Zeker de mogelijkheden van de XML-koppeling met de EFI-server op de DC-618 & DC-648 maakte volgens Albyco indruk. Dit maakt het mogelijk de afwerk-workflow nog beter te integreren in het totale orderproces.

Prik een datum

Er zijn nog enkele datums vrij voor deze inspirerende demo’s kijk in de Albyco Showroom-agenda voor de beschikbare datums. Meer weten over de Duplo-systemen? Check Duplo DC-648 en Duplo DC-618.