Abonneren  Inloggen

Nog vier weken tot FESPA GLOBAL PRINT EXPO

5 mei 2022

Over vier weken openen FESPA Global Print Expo en European Sign Expo 2022 in Messe Berlin, Duitsland, zonder beperkende COVID-maatregelen.

Michael Ryan, hoofd van FESPA Global Print Expo, merkt op: ‘Het recente nieuws dat de COVID-beperkingen op Duitse locaties zijn opgeheven, heeft geleid tot een nieuwe sterke toename van de belangstelling van exposanten. Met 340 bevestigde exposanten openen we een beurs met bijna het dubbele van het aantal bedrijven dat vorig jaar in Amsterdam aanwezig was, zodat bezoekers er zeker van kunnen zijn dat ze de producten en zakelijke oplossingen vinden die ze nodig hebben om hun herstel en groei te voeden.’

Programma

Bezoekers zullen genieten van een live-evenementprogramma, inclusief de geheel nieuwe Sustainability Spotlight-conferentieruimte en Associations Pavilion-applicaties, evenals de Printeriors-interieurinrichting en Wrap Masters-voertuigverpakkingsevenement.

COVID-maatregelen

De beperkende COVID-maatregelen tegen de Duitse evenementenindustrie zijn vanaf 1 april 2022 opgeheven, waardoor de live FESPA-evenementen in Berlijn kunnen doorgaan zonder beperkingen op bezoekersaantallen of -dichtheid, sociale afstand of de verplichting om gezichtsmaskers te dragen.

Toegang met 3G

De evenementen gaan open in overeenstemming met de 3G-voorschriften, wat betekent dat toegang is toegestaan ​​voor alle deelnemers die kunnen aantonen dat ze zijn gevaccineerd, recentelijk hersteld zijn van COVID-19 of vlak voor aankomst op het evenement negatief hebben getest op het virus. Bezoekers kunnen ook vertrouwen op verbeterde reinigingsregimes en prominente handontsmettingsfaciliteiten in de zalen van Messe Berlin. Om fysieke contactmomenten te verminderen, worden bezoekers aangemoedigd om hun toegangsbadge op hun telefoon te houden.