Abonneren  Inloggen

Een origineel eindejaarscadeau voor je collega’s: geef ze een proefabonnement op PRINTmatters

22 november 2022

Op zoek naar een originele manier om collega’s of medewerkers te bedanken voor hun inzet? Geef dan een proefabonnement op PRINTmatters magazine cadeau. De ontvangers krijgen in december alvast een feestelijk verpakte editie voor onder de boom én daarna de eerste drie nummers van 2023 thuisbezorgd. Een cadeau waar ze maandenlang plezier van hebben!

Mooi verpakt

Het abonnement bestaat uit de decembereditie van PRINTmatters magazine (met thema ‘Duurzaamheid’), die in feestelijke verpakking wordt toegestuurd.* Daarnaast worden de eerste drie nummers van 2023 vanaf 14 februari bezorgd. Dit proefabonnement kost € 19,50 en stopt automatisch.

Wil je gebruikmaken van deze Eindejaarsactie of eerst meer informatie? Neem dan z.s.m. contact met ons op via redactie@printmatters.nl (in ieder geval voor 16 december, dan hebben we nog tijd genoeg om het magazine leuk in te pakken)!

* Zolang de voorraad strekt. Zijn er geen exemplaren van PRINTmatters 8 meer beschikbaar, dan verzorgen we een feestelijk alternatief in de vorm van een mooi verpakte voucher.