Abonneren  Inloggen

Xylander Kroon nieuwe algemeen directeur Impress

23 november 2022

Xylander Kroon is de nieuwe algemeen directeur van Impress. Hij heeft de functie per 15 oktober 2022 overgenomen van Joop Agterberg, een van de grondleggers van Impress die daarnaast 25 jaar eindverantwoordelijk is geweest voor het bedrijf.

Impress begeleidt klanten met datastromen, fysieke en digitale outputprocessen. Daarnaast faciliteert het bedrijf gepersonaliseerde omnichannelcommunicatie en Printing-on-Demand uitgeefprocessen. ’De laatste jaren hebben wij hard gewerkt om 4DMS, DMI en Impress samen te voegen. Dat is uitstekend gelukt, waardoor wij nu een omnichannel serviceprovider zijn. Impress bestaat dertig jaar. Deze mijlpaal maakt het een extra mooi moment om het stokje over te dragen aan Xylander’, zegt Agterberg.

Xylander Kroon heeft voor verschillende uitgeverijen gewerkt, waaronder Kluwer, FD Mediagroep en Wegener. Sinds november 2021 is hij werkzaam voor Impress. ‘Het afgelopen jaar was ik verantwoordelijk voor de IT en de commercie. In die rol heb ik geweldig met Joop samengewerkt. Toen Joop aangaf een stapje opzij te willen doen, heb ik niet geaarzeld. Impress is een fantastisch bedrijf. Het heeft ervaren en kundige medewerkers die het optimale voor onze klanten bereiken.’

Joop Agterberg zal tot medio 2024 als ambassadeur werkzaam blijven voor Impress. In deze rol zal hij het management ondersteunen, bijvoorbeeld bij het duurzaamheidsprogramma.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief