Abonneren  Inloggen

Foliedruk Expertise Plein op Sign & Print Expo Gorinchem

23 februari 2023

Tijdens de Sign & Print Expo Gorinchem op 14, 15 en 16 maart kunnen bezoekers hun kennis over foliedruk uitbreiden op het speciaal hiervoor ingerichte Foliedruk Expertise Plein. Op dit plein zijn Grafische Groep Matthys, de Bron Groep en DPP te vinden.

Grafische Groep Matthys uit Turnhout (B) heeft het initiatief genomen om de bezoekers van de beurs gedurende 3 dagen kennissessies over foliedruk te bieden. En bij kennis delen horen natuurlijk experts. Daarom dat ook de Bron Groep uit Uithoorn (NL) en DPP uit Houten (NL) mee hun schouders zetten onder die sessies. De 20m2 beursstand – D117 - van Grafische Groep Matthys wordt zo omgetoverd tot een Foliedruk Expertise Plein van 50m2 met 3 gelijkwaardige partners als experts in foliedruk.

De Bron Groep brengt bovendien Kurz en Hermans mee, zodat ook de materialen, warmfolies en koudfolies en hoogwaardige stempels geen geheimen meer zullen kennen.

Kennissessies

Elke beursdag zullen er kennissessies gebracht worden die de bezoekers meenemen in het creatieve verhaal achter hotfoil, Kurz digital foil, Scodix foliedruk en koudfoliedruk voor bijzondere grafische uitingen.De experts van deelnemende bedrijven zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

De Sign & Print Expo vindt plaats op 14, 15 en 16 maart 2023 in de Evenementenhal in Gorinchem. Bezoek de website voor meer informatie.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters