Abonneren  Inloggen

CCE International, ICE Europe en InPrint München van 14 t/m 16 maart te bezoeken

3 maart 2023

Van 14 t/m 16 maart 2023 vinden in het beurscentrum van München in Duitsland gelijktijdig drie evenementen plaats: de 6e internationale beurs voor de golfkarton- en vouwkartonindustrie CCE International 2023, InPrint München en ICE Europe.

CCE International 2023 richt zich op kopers en gebruikers van technologie uit de golfkarton- en kartonindustrie en hun doelmarkten, zoals fabrikanten van dozen en dozen, leveranciers van kokers en kernen, verpakkingsontwerpers, fabrieksmanagers, technische ingenieurs en bedrijfsleiders. Tijdens InPrint München komen toonaangevende printtechnologieleveranciers bijeen om hun nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitaal, inkjet-, zeefdruk- en speciaaldrukwerk te presenteren. Op ICE Europe kunnen leveranciers en gebruikers van machines, systemen, materialen en accessoires voor het verwerken van materialen op rol zoals papier, folie, film en non-wovens elkaar ontmoeten.

Innovatief curriculum

‘CCE International heeft samen met InPrint München een geweldig programma in petto voor 2023! We zijn erg trots om dit jaar zo'n innovatief curriculum te presenteren, dankzij onze partners. We kijken er al naar uit dat iedereen gebruik zal maken van alle kansen die het biedt’, zegt Patrick Herman, event director van Converting, Paper en Print Events. De tentoonstelling trekt internationale industrie-experts aan uit een breed scala van sectoren, waaronder productie en verwerking van golfkarton en vouwkarton, voeding, farmaceutica, transport en logistiek, verpakking en printen.

Sterke line-up

Diverse leveranciers van machines en apparaten voor de productie en verwerking van golfkarton en vouwkarton hebben hun deelname bevestigd, zoals Baysek Machines, Bahmüller GmbH, Koenig & Bauer AG, Kolbus GmbH & Co. KG, EFI - Electronics for Imaging GmbH, HP PageWide Industrial Corrugated en anderen. Daarnaast zullen spelers uit de printsector op InPrint aanwezig zijn, zoals Meteor Inkjet Ltd, Seiko Instruments GmbH, People and Technology, Siegwerk Druckfraben, AG & Co. KGaA en Sun Chemical en anderen.

Gratis seminars

Tijdens de gratis Open Seminars van CCE International wordt de focus gelegd op de laatste trends en onderwerpen in de productie en verwerking van golfkarton en vouwkarton ‘Het is geweldig programma waarin diep ingegaan wordt op cruciale onderwerpen voor de branche, zoals duurzaamheid, digitalisering en meer’, stelt Gerlinde Kasa, Event Manager Converting, Paper & Print Events. Het volledige seminarprogramma is hier te bekijken.

Meer informatie over CCE International 2023 is te vinden op de officiële website.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief