Abonneren  Inloggen

HP-ETIKETT wordt onderdeel van Optimum Group

12 april 2023

HP-ETIKETT wordt onderdeel van het Optimum Group-platform, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt. Met de overname breidt Optimum Group zijn aanwezigheid in Duitsland uit en versterkt het bedrijf zijn positie als leverancier van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen in Noordwest-Europa. Het management van HP-ETIKETT blijft binnen de organisatie behouden.

De overname van HP-ETIKETT past goed bij de Europese groeidoelen van Optimum Group en zal de aanwezigheid van Optimum Group in Duitsland aanzienlijk vergroten. Als onderdeel van de Optimum Group kan HP-ETIKETT zijn klanten beter bedienen door hogere capaciteit, een breder assortiment aan zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, en een hogere leveringsbetrouwbaarheid als onderdeel van een internationale drukkerijgroep. Met de toetreding van HP-ETIKETT bestaat Optimum Group nu uit 19 ledenbedrijven in Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Vertrouwen in de toekomst

‘HP-ETIKETT heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en een significante groei doorgemaakt. Dit is te danken aan een sterk en toegewijd team van medewerkers en investeringen in zelfgeproduceerde duurzame etiketteringsoplossingen’, aldus Eugen Kölling, CEO van HP-ETIKETT.

‘De overname van HP-ETIKETT versterkt onze positie in Duitsland. HP-ETIKETT heeft een sterk commercieel en technisch profiel en een indrukwekkend klantenbestand. We kijken uit naar de samenwerking met de eigenaren, die allemaal in hun huidige functies zullen blijven werken,’ zegt Andre Prophitius, CEO van Optimum Group Germany. ‘We zijn verheugd om deze verdere stap in Duitsland te zetten en HP-ETIKETT welkom te heten in de groep.’

Foto boven: v.l.n.r. A.Vossmann (CFO OG Germany), A. Prophitius (CEO OG Germany), mevrouw en meneer Kölling (HP-ETIKETT).


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters