Abonneren  Inloggen

Interpack 2023 van 4 tot 10 mei in Düsseldorf

21 april 2023

Van 4 tot 10 mei 2023 vindt Interpack 2023 plaats. Interpack is een van de grootste verpakkingsbeurzen ter wereld en wordt elke drie jaar georganiseerd in Düsseldorf, Duitsland. De vakbeurs trekt bezoekers en exposanten van over de hele wereld. Thema’s dit jaar zijn Circular Economy, Resource Conservation, Digital Technologies en Product Safety.

‘We zijn er klaar voor’, zegt Thomas Dohse, directeur van Interpack. ‘We kijken ernaar uit om de industrie weer een mooie beurs te bezorgen.’ Na een pauze van zes jaar zullen tal van innovaties te zien zijn op het gebied van voedingsmiddelen, dranken, zoetwaren en bakkerijproducten, farmaceutica, cosmetica, non-food en industriële goederen. De focus ligt op digitale technologieën en duurzame producten en processen. ‘We merken heel duidelijk de grote vastberadenheid van de industrie om dit transformatieproces actief vorm te geven’, vervolgt Dohse. Van 4 t/m 10 mei kunnen bezoekers in de 18 volgeboekte beurshallen dan ook tal van nieuwe producten en fascinerende oplossingen uit de verpakkingswereld verwachten.

De beurs vindt plaats in Messe Düsseldorf en is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Bezoek de website van Interpack voor meer informatie.