Abonneren  Inloggen

Special Sale Alert bij Prestotype

25 augustus 2023

Partnerbericht

Prestotype, gevestigd in Zaandam, is internationaal actief in grafische machines. Het bedrijf installeert en/of de-installeert in perfecte staat verkerende nieuw gebruikte grafische machines. Onlangs nam Prestotype uit de boedel van SMG een drietal Komori offsetpersen over die, na een grondige controle, te koop worden aangeboden.

‘Zoals u van Prestotype gewend bent, kopen wij alleen betrouwbare machines van zeer hoge kwaliteit. Voordat wij deze machines naar onze klanten verzenden, worden ze door onze professionals uitvoerig geïnspecteerd. Alle machines die wij inkopen worden onderworpen aan grondige testprocedures. Daarom noemen wij onze grafische machines nooit 'gebruikte machines’ maar altijd 'nieuw gebruikte machines’.’

Charles Wanst, eigenaar van Prestotype, staat 100% achter al zijn machines. Ook achter deze unieke Komori offsetpersen die Prestotype nu te koop heeft. ‘Ze hebben relatief kort gedraaid en zijn in perfecte staat!’

Het betreft de volgende unieke Komori's:

  • Komori G 540 Advance met laktoren, bouwjaar 2021. Deze machine heeft slechts 10 miljoen druks (prints) gemaakt.
Komori G 540 Advance met laktoren

  • Komori GL 840 P, bouwjaar 2019, uitgerust met een LED UV droging. Belangrijk: machine is nieuw geïnstalleerd in 2021. Deze Komori heeft slecht 30 miljoen druks (prints) gedaan.
De Komori GL 840 P met LED UV droging

  • Komori GL 840 P, bouwjaar 2019, zonder LED UV droging. Belangrijk: machine is nieuw geïnstalleerd in 2021 en heeft slechts 30 miljoen druks (prints) gemaakt.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op:

Prestotype bv

Schellingweg 9

1507 DR Zaandam

E-Mail: sales@prestotype.com

Telefoon: 075-6313222

Bezoek de website voor meer informatie