Abonneren  Inloggen

Hassink breidt machinepark uit met derde vouwplakmachine

2 november 2023

Hassink Verpakkingsdrukwerk uit Haaksbergen heeft de afgelopen vijf jaar veel geïnvesteerd in het machinepark. Recent werd een derde vouwplakmachine geplaatst. Naast twee vouwplakmachines van de firma Heidelberg, investeerde de verpakkingsdrukker in een vouwplakmachine van de firma Bobst.

Tom Hassink, technisch directeur Hassink: ‘Met deze investering is de productiecapaciteit weer vergroot. En dat moet ook, want groei mag niet ten koste gaan van leverbetrouwbaarheid’. Meer dan 80% van de verpakkingen die Hassink maakt zijn terug te vinden in de supermarkt. Van hagelslagdoosjes tot wikkels om huzarensalade en van verspakketdoosjes tot kartonnen kaasverpakkingen. ‘Leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn noodzakelijk om deze klanten te kunnen blijven beleveren’, vult financieel directeur Loes Hassink aan. ‘We zijn weer klaar voor de toekomst’.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters