Abonneren  Inloggen

Partijbijeenkomst van de Grafische Partij op 14 november: ben jij van de partij?

9 november 2023

Op dinsdag 14 november organiseert KVGO ‘de partijbijeenkomst van De Grafische Partij’. Met een dikke knipoog naar de Tweede Kamerverkiezingen nodigt KVGO iedereen die op de bres staat voor de grafische branche uit om naar Het Oude Magazijn in Amersfoort te komen. Naast de Algemene Vergadering, die dit keer voor alle belangstellenden toegankelijk is, staan er diverse workshops, sprekers en een netwerkbuffet op het programma.

Tijdens de Algemene Vergadering wordt gesproken over wat het KVGO moet en kan doen om ondernemers in de grafimediasector (nog) beter te ondersteunen. (Potentiële) leden van het KVGO zijn van harte uitgenodigd voor deze Algemene Vergadering, om samen richting te geven aan de vereniging. Alleen leden van de Ledenraad zijn volgens de statuten echter stemgerechtigd.

Na de lunch start de ‘partijbijeenkomst’. Daarin komen diverse ontwikkelingen in de grafimediasector aan bod, zoals uitdagingen voor grafische ondernemers, de grafische sector in 2032 en vernieuwd werkgeven. Daarnaast zijn er workshops over o.a. het verkleinen van je ecologische voetafdruk, cao-onderhandelingen, marktonwikkeling en personeelswerving. Natuurlijk is er ook volop mogelijkheid te netwerken. Het event eindigt met een buffet/borrel om 17.45 uur.

Actuele informatie en het volledige programma vind je op kvgo.nl. Wil jij erbij zijn? Via evenement@kvgo.nl kun je je aanmelden, onder vermelding van ‘De Grafische Partij’.