Abonneren  Inloggen
Van onze partner Print.com

Een websitebouwer voor grafisch professionals: 4 redenen waarom je met Converdy aan de slag zou moeten gaan

13 november 2023

Ben je een reseller van print of grafisch professional? Dan stellen we je voor aan Converdy: een webdesignomgeving waarin je gemakkelijk een digitale printcatalogus bouwt, compleet met jouw branding en prijzen. Print.com heeft de tool begin dit jaar overgenomen als extra service voor resellers. Hieronder lees je vier redenen waarom je met Converdy aan de slag zou moeten gaan.

1. Bouw razendsnel een digitale printcatalogus

We beginnen met het belangrijkste: Converdy is ingericht voor jou als reseller. Zo zet Print.com regelmatig campagnetemplates live voor bijvoorbeeld POS-materialen of duurzaam drukwerk. Deze templates kun je opmaken in je huisstijl. En je kunt er prijzen en productbeschrijvingen aan toevoegen. Zo maken we het lanceren van nieuwe campagnes eenvoudig.

2. Converdy is eenvoudiger dan WordPress

Met Converdy creëer je in een mum van tijd campagnepagina’s en zelfs hele websites, zonder technische ondersteuning. Doet dat je een beetje denken aan WordPress? Dan zit in de goede richting. Maar een WordPress-site onderhouden is veel werk. Je moet je plugins up-to-date houden, je templates bijwerken: geen dingen die je direct iets opleveren. Binnen Converdy vind je alles wat je nodig hebt om een eenvoudige website te bouwen. Je hoeft dus nooit meer iets te installeren en updates doen wij voor je.

3. Scoor hoger in de zoekresultaten

Nog een reden waarom je Converdy zou moeten uitproberen: de tool maakt geen gebruik van externe plugins of templates. Dat maakt alles wat je in Converdy bouwt sneller dan de gemiddelde WordPress-site. En snelheid is goed voor je positie in de zoekresultaten, nu Google de laadsnelheid van een site een belangrijke factor heeft gemaakt voor je ranking.

4. Blijf de baas over je data (en die van je klanten)

Last but not least: wat gebeurt er met (klant)data die in je Converdy deelt? Daarover kunnen we je geruststellen: alle data die je in Converdy verwerkt of opslaat blijven binnen de tool. Die data deelt Converdy niet met derde partijen, ook niet met Print.com.

Wat kost Converdy?

Je vraagt je inmiddels vast af: wat kost dat allemaal? Op dit moment is Converdy beschikbaar in vier abonnementsvormen. Check altijd even de site van Print.com voor de meest actuele tarieven. Of om je gratis aan te melden bij Print.com.

Doe je dit voor eind oktober? Dan probeer je Converdy tijdelijk gratis zes weken uit.