Abonneren  Inloggen

PRINTinspiration & Awards: Op het puntje van je stoel bij Dominique Schreinemachers

9 juli 2024

Wat doe je als je in een crisis-situatie levensbepalende beslissingen moet nemen? Dominique Schreinemachers weet daar alles van. Schreinemachers werd opgeleid door Vietnam veteranen in de Verenigde Staten, is één van de weinige vrouwelijke militair vliegers van de Luchtmacht, mediator en gedragsbeïnvloedingspsycholoog. Daarnaast is ze bekend van “Het mooiste meisje van de Klasen als één van de Hunters in het AVROTROS programma HUNTED. Tijdens PRINTinspiration & Awards vertelt ze over haar ervaringen in onder andere Afghanistan, waar haar helikopter werd neergeschoten door de Taliban en ze ternauwernood aan de dood ontsnapte.

Met een unieke mix van discipline, aanpassingsvermogen en een diepgaand begrip van menselijk gedrag weet Schreinemachers haarscherp uit te leggen in welke details de kracht van personen, teams en organisaties kan liggen. Inmiddels heeft zij de allerbeste en meest ervaren Luchtmachtvliegers om zich heen verzameld, waarmee ze bedrijven over de hele wereld traint.

Schreinemachers weet je te boeien en emotioneel te raken als ze vertelt over haar bizarre opleidingen en uitzendingen. Met ‘on top of it all’ het verhaal over hoe haar helikopter werd neergeschoten door de Taliban. Ze deelt haar lessen en leert je op een andere manier kijken naar het leven, naar elkaar, naar je team en vooral naar jezelf. Een sessie vol impact en energie. Laat je een uur lang inspireren en neem deze unieke lessen mee in je organisatie!

Bestel nu jouw Early bird ticket voor PRINTinspiration & Awards, op 14 oktober 2024 in Singer Laren.


Bestel nu jouw ticket