Abonneren  Inloggen

KYOCERA Document Solutions

Kyocera Document Solutions is sinds 1959 een pionier op het gebied van innovatieve technologie. Met een cultuur van empathisch partnerschap, helpt Kyocera kleine én grote organisaties onder het motto “put knowledge to work to drive change”.

Het bieden van de optimale oplossingen voor diverse zakelijke uitdagingen.


De kracht van Kyocera ligt niet alleen in de producten, maar ook in het volledige scala aan uitgebreide documentgerelateerde diensten.

Deze zijn te verdelen in 3 pijlers:

 1. Documentoplossingen
  Het brede assortiment documentoplossingen zorgt ervoor dat kantooromgevingen van elke grootte milieu- en kostenbesparend kunnen werken, zodat er zoveel mogelijk tijd kan worden besteed aan klanten en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.
 2. ECM/DMS Solutions
  Kyocera heeft ECM/DMS-oplossingen die organisaties slimmer laten werken. Een ECM/DMS communiceert met alle andere bedrijfssystemen en regelt gedigitaliseerde werkprocessen in en tussen verschillende afdelingen. Alle beschikbare kennis en informatie is altijd en overal toegankelijk voor bevoegde medewerkers en eenvoudig terug te vinden.
 3. Inkjetproductieprinting
  De duurzame KYOCERA inkjetproductieprinter – er is geen krachtstroom nodig - is het resultaat van hun jarenlange ervaring en expertise in de productieprintindustrie. De machine print 150 A4-vellen per minuut en is in staat om probleemloos 1.000.000 afdrukken per maand te maken.

Duurzame producten met unieke kenmerken

Uit diverse onafhankelijke onderzoeken komt Kyocera al jaren naar voren als een mondiale koploper op het gebied van duurzaamheid. Twee voorbeelden:

 • EcoVadis, 's werelds grootste aanbieder van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen, heeft inmiddels 100.000 leveranciers beoordeeld uit 200 industrieën in 160 landen op 4 gebieden: milieu-impact, mensenrechten  en arbeidsrechten, ethiek en duurzame inkoop. De Kyocera Group bemachtigde in 2022 voor de zesde keer op rij de Gold-rating. Deze is voorbehouden aan de top 5% van meest duurzame leveranciers.
 • Volgens The Wall Street Journal is Kyocera één van de honderd meest duurzaam geleide bedrijven ter wereld (plek 46). Bij het samenstellen van de ranglijst hebben analisten 5.500 beursgenoteerde bedrijven beoordeeld. Daarbij stond transparantie centraal. De scores weerspiegelen de hoeveelheid openbaar beschikbare informatie over het beleid, de initiatieven en prestaties - allemaal belangrijke indicatoren voor de financiële prestaties van een bedrijf op de lange termijn en de effecten die dit kan hebben op de aarde en de mensheid.

Volg KYOCERA Document Solutions op  

LinkedIn | Instagram | YouTube | Facebook

Nieuws over KYOCERA Document Solutions