Abonneren  Inloggen

Sidekix

Wij zijn Sidekix

Wij zijn jouw sidekick als het gaat om een onderscheidende en professionele uitvoering van jouw marketingcampagnes en webshoplogistiek. Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. Dat doen we op de Sidekixmanier, want we weten dat die werkt. Niet voor niets hebben we alle specialiteiten in eigen huis. Zo kunnen we flexibel met jou meebewegen en is geen opdracht ons te gek.

Wij zijn er voor je

Waar wij je mee kunnen helpen? De lijst is eindeloos. Maar dat we jou kunnen helpen je boodschap kracht bij te zetten, staat vast. En terwijl jij je richt op een volgende succesvolle campagne of salesstrategie, zijn wij jouw handen, jouw ogen en jouw stem. Wat je ook nodig hebt om van je evenement, marketingcampagne of webwinkel een waanzinnig succes te maken, wij zijn er voor je. Want alleen als wij uitblinken in ons werk, kunnen we jou laten schitteren.

Banner

 

 

 

De lat steeds hoger

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen marketingcampagnes waarin offline- en onlinekanalen gecombineerd worden, leiden tot de beste resultaten. De klantervaring en klantreis zijn daarin leidend en eisen dat het niveau van onze serviceverlening continu hoger en beter wordt. Verregaande personalisatie en werken met gedefinieerde dynamische doelgroepen worden de nieuwe standaard. Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om steeds meer toegevoegde waarde te leveren. Die mentaliteit zit in ons DNA. Elke dag dagen wij jou, maar zeker ook onszelf uit om de lat weer hoger te leggen.

Sidekix Together Heroes

Werken bij Sidekix? Klik op de button hieronder!

Werken bij Sidekix

lifbtwyt


Contactgegevens

sidekix.nl
Loopkantstraat 19
5405 NB Uden
+31 88 623 70 00
contact@sidekix.nl

Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over Sidekix